Profetiile lui SUNDAR SINGH despre România

   Sundar Singh este un întelept si iluminat indian, care s-a nascut în 1889 în India, în orasul Rampur, regiunea Punjab, si a murit în anul 1933. Crestinat în urma unei experiente spirituale deosebite, legata de aparitia lui Iisus, el a facut o calatorie prin toate tarile crestine în primul deceniu al secolului nostru. Cu aceasta ocazie el a vizitat si tara noastra, referitor la aceasta facând profetiile ce urmeaza. Ele au circulat multa vreme în manuscris in vremea dictaturii comuniste.

Considerate de multi sceptici simple presupuneri si divagatii asupra viitorului României, „Profetiile lui Sundar Singh” uimesc prin
claritatea expunerii, prin simplitate si mai ales prin impartialitatea datorata dezinteresului evident pe care un indian crestinat l-ar putea avea în urma unor afirmatii referitoare la viitorul României.

Veridicitatea lor nu va putea fi verificata decât în timp si de aceea decizia de a crede sau nu cele spuse de Sundar Singh va apartine în totalitate. Si totusi, daca veti citi cu atentie, veti sesiza ca anumite profetii s-au împlinit deja.

 

Misiunea spirituala a ROMÂNIEI

„Sa nu va surprinda acest mod de adresare deoarece fac aceasta pentru a nu va lasa înselati de aceasta înscenare satanica atât de bine pusa la punct. Eu stiu ca România are o misiune Dumnezeiasca de redresare spirituala ce o va face sa se înfatiseze ca un veritabil model demn de urmat întregii umanitati. Este necesar sa fac aceasta marturisire-profetie în fata popoarelor întregii lumi, crestine sau de alte religii, fiindca toate semnele marcheaza schimbarile spirituale uluitoare ce vor avea loc în curând. Spusele mele nu trebuie sa va determine sa ma considerati un fanatic simpatizant al românilor ce îsi imagineaza himerice plasmuiri, caci cea care mi-a inspirat, fara putinta de tagada, aceste profetii este Prea sfânta Nascatoare a lui Iisus, si reamintesc din nou ca, din câte simt, locul de cinste în ocrotirea României îl ocupa Maica Domnului si apoi marile puteri ceresti, la toate acestea mai adaugându-se si majoritatea sfintilor din cer.

În curând aproape toate popoarele neamului omenesc vor deschide ochii contribuind la îndeplinirea realitatii orânduite de Dumnezeu si se vor supune vointei divine mult mai bine decât altadata deoarece atunci vor lua sfârsit într-o mare masura manifestarile îndaratniciei omenesti care au facut cu putinta atâtea actiuni de rea interpretare a vointei divine. Perpetuarea raului se va stavili, revelatiile divine ajungând sa acopere pamântul si facând ca tot ceea ce este placut înaintea lui Dumnezeu sa iasa la lumina, pentru a-i ajuta pe oameni sa atinga întelepciunea si sa se desavârseasca.


Acum, când fac cunoscute aceste profetii, daca as fi român de origine, probabil ca as putea fi învinuit de partinire nationala, iar daca as fi european din comunitatea latina, ar fi fara îndoiala unele motive sa fiu judecat într-un fel omenesc, cu patima omeneasca; însa deoarece sunt un indian iluminat prin intermediul lui Iisus Cristos si ferm stabilit în credinta crestina pot vorbi cu toata usurinta, încredintându-va ca acum nu fac altceva decât sa exprim voia lui Dumnezeu.

 

În anii care vor veni si lunile ce vor veni, în tara trairii voastre (România), scoarta pamântului va lua foc, clima va suferi unele schimbari, cutremure simtitoare vor distruge multe dintre cladirile existente, uragane si vânturi puternice, terestre si maritime, vor nimici îndrazneala oamenilor bazati numai pe asa-zisa putere a stiintei.

Ingeniozitatea omeneasca pusa în slujba raului va face cunoscute lumii cele mai groaznice crime si pamântul va cunoaste cele mai cumplite boli ce vor aparea pentru a fi nimicita existenta oamenilor rai sau perversi. În acele timpuri de mari schimbari, în alte locuri de pe pamânt un sfert din omenire va disparea fulgerator, iar dupa aceasta, la a doua încercare, din cei ramasi în viata si îngroziti se vor suprima înca aproape un sfert, restul se vor orienta trup si suflet catre Dumnezeu – de la cel aflat la sânul mamei si pâna la cel mai îndârjit tiran ce paseste pe scoarta pamântului. Însa va atrag atentia sa nu socotiti dupa calendarul intereselor voastre meschine schimbarile spirituale la nivelul lumii pamântene, caci iata, dupa cum am vazut eu, aceste transformari vor veni peste voi si va vor lua prin surprindere chiar daca veti ramâne neclintiti în încapatânarea voastra si nu veti ajunge sa credeti în Dumnezeu.

 

Multi oameni ce alcatuiesc popoarele Asiei se vor orienta catre religia crestina aproape fulgerator, iar o multime de triburi salbatice se vor crestina si datorita marii raspândiri a Bibliei, ea generalizându-se apoi la toate popoarele indiferent de limba, de la Polul Nord si pâna la Polul Sud.

Veti sti ca acele vremuri sunt aproape atunci când Anglia îsi va pierde puterea, iar Franta va fi asimilata de popoarele din jur. Treptat puterile statale vor disparea, ca în locul acestora sa apara o noua putere denumita Federatia Statelor Pamântene cu un singur presedinte, o singura moneda, un singur consiliu de conducere si o singura armata, aeropurtata, folosita doar pentru aparare sau paza interna, soldatii sai având menirea de a pastra ordinea în acele zone.

În acea perioada, Rusia va deveni una dintre cele mai crestine tari de pe suprafata pamântului, Bosforul si Dardanele se vor scufunda, disparând complet de pe suprafata globului, de asemenea, o multime de insule vor disparea, fiind nimicite de cutremure, scoarta pamântului fiind zdruncinata de o multime de urgii ce se vor abate asupra oamenilor. Bisericile purtatoare de har divin se vor uni într-una singura, supranumita Biserica crestina dreptcredincioasa, apostolica si misionara care va pregati aproape întreaga lume pentru transformarile spirituale ce vor avea loc la nivelul întregii planete. Tot atunci va apare anticristul, prin anticrist întelegându-i pe toti aceia care, mai mult sau mai putin constienti, lupta împotriva spiritualitatii veritabile, urmarind sa triumfe fortele obscure ale întunericului si minciunii, ce mentin fiinta umana într-o stare de inconstienta si sclavie letargica, si multe lupte de idei se vor da, fara nici un fel de arma, pentru nimicirea adevaratei credinte în Dumnezeu.

Toate acestea si multe altele, desi poate acum necrezute de unii oameni, mai târziu se vor întâmpla din voia lui Dumnezeu. Vor face exceptie de la pedeapsa focului nimicitor si a macelului ce se va desfasura pe aproape întreg globul pamântesc, România si locurile supranumite sfinte din Palestina. Netrecuta prin sabie va ramâne de asemenea cetatea Vaticanului, dar puterea sa de influenta, atât de pregnant urmarita, se va reduce la zero.

România va trece prin mai multe faze de transformari fundamentale, devenind în cele din urma, gratie spiritualizarii ei exemplare, un veritabil focar spiritual, ce va putea fi comparat cu miticul ”NOU CANAAN”, iar Bucurestiul se va transforma într-un centru esential al acestui foc. Aceasta capitala a polului spiritual al planetei va fi aproape în întregime reconstruita, ramânând în cele din urma o aranjare de constructii, în forma inelara, având 7 km în diametru si va fi considerat de toate popoarele drept un veritabil „NOU IERUSALIM” pamântesc.


Chiar daca spusele mele va uimesc, trebuie sa va marturisesc tuturor ca aceasta se va întâmpla întrutotul în acele vremi viitoare, deoarece aceasta reprezinta vointa atotputernica a lui Dumnezeu si nu a oamenilor. Toate popoarele de pe întreg pamântul vor participa la diferite activitati comune având drepturi egale în acest nou centru spiritual, considerat drept manifestarea NOULUI IERUSALIM biblic, egalitatea în drepturi a tuturor tarilor si popoarelor, fiind pe buna dreptate o conditie esentiala în fata Bunului Dumnezeu. România va trece în viitor prin mari framântari launtrice si prin anumite schimbari externe ce o vor impune exemplar ca prestigiu în conjunctura internationala si prin mila providentei va iesi aproape neafectata din situatia conflictelor razboinice mondiale, declarându-se, datorita spiritualizarii extraordinare, tara neutra, ce îsi va asuma rolul de nucleu ireprosabil al întelepciunii si iubirii divine.

 

  În cele din urma toti dusmanii României vor îngenunchia la hotarele acestei tari si plini de umilinta vor recunoaste misiunea ei spirituala ce se va manifesta prin intermediul teribilei puteri a lui Dumnezeu. Atunci veti vedea cu totii, caci va fi un semn ceresc, fiindca în timpul razboaielor viitoare focul si distrugerile o vor înconjura, dar ea va ramâne neatinsa, întocmai ca o paradisiaca oaza verde, în mijlocul înspaimântatorului desert nimicitor produs de iscusinta omului pusa în slujba raului, de care se vor folosi inteligentele satanice în ultima înclestare la care deocamdata oamenii nici nu se asteapta. În urma bulversantelor schimbari planetare si a unui razboi fulgerator cumplit, în cele din urma nu vor mai ramâne nici învinsi nici învingatori. Vor ramâne trei categorii : mortii, cei raniti si mutilati de pe urma razboiului si supravietuitorii în întregime neatinsi.

Si atunci numarul celor ucisi si afectati de pe urma razboiului va fi atât de mare încât nimeni nu va vorbi nici de pierderea si nici de câstigarea razboiului, caci urmarile acestuia vor fi atât de mari încât vor îngrozi pe toti locuitorii ramasi în viata. Crime, lepra, holera si multe alte boli înspaimântatoare, printre care câteva complet noi, necunoscute înainte, vor bântui scoarta pamântului, afectându-i mai ales pe cei rai, fiare salbatice se vor napusti asupra oraselor si satelor, atacând oamenii. Multe schimbari se vor produce pe pamânt si toate aceste urgii de proportii cel mai adesea neasteptate de oameni se vor întâmpla în anumite situatii fulgerator. Din scrumul, suferintele si încercarile tuturor acestor schimbari si dezastre martorii neafectati si supravetuitorii vor cauta cu multa fervoare calea de apropiere de Bunul Dumnezeu, pe care l-au neglijat mai mult sau mai putin atâta amar de vreme. Cu totii se vor convinge atunci ca nu exista religia adevarului, realizând ca doar cunoasterea ADEVARULUI îl elibereaza, facându-i sa se reintegreze în Absolutul divin pentru a deveni UNA cu Dumnezeirea. Abia atunci omul va realiza ca se afla îmbratisat de Dumnezeu si ca Dumnezeu este viu, etern atotputernic si atotstiutor în fiecare om în parte, sub forma spiritului divin. Toate câte va spun se vor întâmpla si multi dintre voi se vor convinge în acele vremuri de începutul durerilor si încercarilor si tot ceea ce v-am prezis va fi constatat de voi mai târziu, chiar daca lumea se va încapatâna în a nu le crede.

Tot atunci va veni vremea aparitiei acelor oameni puri, înzestrati cu extraordinare haruri divine de care s-a vorbit în urma cu aproape 2000 de ani. Cei cu adevarat evoluati spiritual, care în acele ultime vremuri vor trece cu succes prin feluritele si grelele încercari, vor reprezenta o treime demna de iluminarea lui Dumnezeu, curata, înteleapta si sfânta. În timpurile ce vor veni, România va ajunge si va ramâne o paradisiaca gradina a binecuvântarii divine, a dragostei, a fericirii a puritatii si întelepciunii, în care modul de viata va fi precumpanitor spiritual, elevat si pur, sustinut de o traire sublima în post si meditatie, în duh si adevar, asemanatoare cu aceea a primilor crestini.

Fericita tara si fericit popor sunt minoritarii alesi care traiesc prin poporul român, caci multi dintre ei se vor bucura de imensa mila a lui Dumnezeu pentru poporul român.Ca indian, eu intuiesc ca Bunul Dumnezeu a vrut sa aleaga, dintre toate popoarele, poporul cel mai umilit, cel mai crunt încercat de vitregia celor puternici. Adesea exploatat, amenintat, invadat, terorizat, vândut si cumparat, care aproape la fiecare razboi a fost piata de tocmeala dintre cei ce se razboiau. Amalgamul înfatisarii deosebite a acestui popor, cuprinde virtutile cele mai alese ale fiecarui neam care s-au asimilat în sufletul lui plin de dragoste si omenie; acesta este un popor primitor, înfatisând o nuanta elevata, placuta, pentru ca sa fie pilda de contopire universala cu calitatile divine, cu o dreapta ratiune si o admirabila credinta. Poporul român este de asemenea cel mai indicat popor din lume, gratie compasiunii sale alese si a iubirii sale altruiste, spre a oferi ospitalitate materiala si spirituala tuturor popoarelor de pe fata pamântului.

Al Vll-lea Sinod Ecumenic se va tine în România, iar misiunea principala pentru raspândirea în Asia a crestinismului cu adevarat spiritual, este destinata poporului rus, dar ca putere de influentare a popoarelor în vremurile din urma, el nu va avea nici un amestec. Puterea cu care vor mai fi biciuite restul popoarelor, acolo unde este necesara pedeapsa, se va face prin poporul chinez – rasa galbena – în colaborare cu poporul japonez, care de asemenea, va fi biciul pedepsei dumnezeiesti.


Dupa terminarea teribilului conflict armat ce va sta în fata, toate armele vor fi aruncate sau abandonate, fiindca un nou gen de razboi „al sufletului” va începe. Acesta va fi razboiul fara arme fizice, pentru desavârsirea spirituala, pentru credinta adevarata în Dumnezeu, care aparent va fi fara arme, dar fiind totusi mai periculos si mai dificil de o suta de ori decât cel cu arme. În viitor, puterea papala va dispare treptat si va lua nastere o noua conducere sinodala a carei resedinta va fi întâi la Roma, provizoriu, si apoi la Bucuresti în Noul Ierusalim, pentru totdeauna.

În acele vremuri viitoare, vor fi de 1000 de ori mai fericiti cei care vor urmari desavârsirea spirituala, traind cu o încredere deplina în Dumnezeu, fiindca vremurile vor fi zbuciumate si groaznice si le vor putea suporta cu usurinta numai cei mângâiati, inspirati si hraniti de Duhul Sfânt. Cele ce va spun eu ca vor veni, luati aminte ca sunt durerea a doua si raiul al doilea, caci prin durere ati trecut fara sa va vaitati. În acele timpuri, scaunul judecatii de apoi va fi simtit si vazut de tot neamul omenesc deasupra României, iar în marele oras sfânt Bucuresti, simbolic numit „Noul Ierusalim”, care într-o oarecare masura va fi opera aproape a întregului neam omenesc, dar conceput dupa un plan inspirat de puterea Dumnezeiasca, se va construi cel mai monumental lacas spiritual de comuniune cu Dumnezeirea, denumit centrul divin suprem, ce va avea reprezentanti foarte evoluati spiritual din toate neamurile, acestia formând Fraternitatea Veghetorilor Iluminati, care se vor alege dintre cei întelepti. Si va fi compus (Centrul Divin Suprem) din 101 centre mai mici, armonios orânduite, în care se vor afla reprezentati de frunte, deosebit de evoluati, si care vor transmite atât practic cât si teoretic

Dumnezeiescul si Eternul Adevar imensei majoritati a popoarelor pamântului. Aceasta opera arhitecturala va fi capodopera sublimei colaborari a tuturor stilurilor pamântene ingenios armonizate într-o mareata lucrare cum alta nu a mai fost. Înteleptii slujitori ai acestor lacasuri spirituale din „Noul Ierusalim” vor fi perfecti spiritual si foarte armoniosi fizic, cu trupuri de o îngereasca armonie si proportionalitate, fiind cu totii dintre cei 114.000 de întelepti, iluminati neprihaniti si neîntinati, expresia completei desavârsiri spirituale si a unei înalte împliniri Dumnezeiesti pe acest pamânt. Iluminatii veghetori cu trup îngeresc si plin de puritate, vor fi în numar de 400. Ceilalti, care vor conduce centrele inelare, de asemenea cu o spiritualitate deosebita si trup îngeresc, vor fi 101 la numar.

În acest unic loc de pe întreg pamântul vor putea fi vazuti mari iluminati si întelepti, care în anumite momente se vor materializa, putând fi vazuti comunicând prin viu grai cu oamenii de pe pamânt dornici sa afle tainele dumnezeiesti ale spiritului. Toti cei care vor patrunde în acest centru divin vor realiza cu o surprinzatoare usurinta ca sunt copiii divini ai lui Dumnezeu. Fericiti vor fi atunci toti care vor strabate pamântul României, respirându-i aerul, caci toata tara va fi invadata de pelerini dornici sa descopere Dumnezeirea si toate locurile sacre din aceasta tara vor deveni focare transfiguratoare de iluminare si descoperire a adevarului divin.

Acest Centru Divin Suprem va putea cuprinde cu usurinta 2 milioane de suflete. Aceasta lucrare va fi executata în 10 ani, fiindca, desi acest Centru Divin va fi terminat în 5 ani, reamenajarea integrala a orasului din jurul acestuia va mai dura înca 5 ani dupa aceea. În jurul orasului se vor afla gradini cu pamânt fertil de cea mai buna calitate în care, pe lânga diferitele legume, vor creste si vor da rod din belsug pomi saditi, pentru ca nimic sa nu lipseasca traiului locuitorilor sai. Recoltele atunci vor fi îmbelsugate. O multime de sosele mecanice si trotuare miscatoare vor usura mult circulatia, iar anumite mecanisme special orientate vor usura viata locuitorilor si vizitarea acestor locuri.


O multime de noi masini aeriene vor fi puse în slujba acestui oras model si tot ceea ce este mai nou în tehnica, pentru a usura viata, se va afla aici. Acest oras va avea patru sosele, iar accesul în el se va realiza prin patru porti monumentale. În România se va construi un canal care va uni Dunarea cu marele oras reconstruit al Bucurestiului, permitând astfel ca vapoarele, chiar foarte mari, sa ajunga pâna în acest oras minunat. Toate aceste lucrari se vor realiza datorita planului divin, în viitor, într-un interval de timp. Agricultura, viticultura, pomicultura si apicultura vor fi ocupatii de onoare, caci în aceasta tara aleasa se va sista sacrificarea vitelor si se vor consuma mai ales cereale, legume si fructe, lapte si brânza, oua si numai vin curat. Apicultura va fi cea mai aleasa ocupatie, fiindca aceasta tara aleasa va aprecia mult mierea si produsele stupului, folosind pentru jertfa divina numai ceara curata si untdelemn de cea mai buna calitate.

 

Tutunul cafeaua si alte otravuri atât de daunatoare sanatatii omului vor înceta sa mai fie dorite de oameni, iar înraitii si viciosii vor parasi ei singuri aceasta tara. Vrajitorii, fumatorii, betivii, desfrânatii, criminalii precum si trântorii (lenesii), nu cu forta ci de buna voie, vor renunta la aceste îndeletniciri satanice si aceste vicii se vor reduce încetul cu încetul, disparând aproape în totalitate în cele din urma. Orice locuitor al acestei tari, aleasa de Dumnezeu sa fie exemplu, îsi va câstiga pâinea cea de toate zilele muncind în mod onorabil în functie de posibilitati si menirea sa prin nastere.

Vremurile de exploatare, teroare, înselaciune si asuprire vor asfinti în aceasta tara. Fiecare locuitor al acestui popor ales se va bucura din plin de binecuvântarea si harurile divine, multi dintre acestia fiind înzestrati cu întelepciune si felurite puteri de a face minuni. Toate darurile se vor revarsa peste aceasta tara aleasa, care va avea nobila misiune de redresare spirituala a întregului glob pamântesc.

Toate caile de legatura prin aer, apa si pe pamânt fiindu-i din plin favorabile, România va ajunge una din cele mai prospere si îmbelsugate tari, traind în pace cu toti vecinii sai. Basarabia va fi realipita României pentru totdeauna, caci poporul rus va cinsti aceasta tara aleasa si va renunta la aceasta provincie care va da nastere la multe neîntelegeri. Într-un viitor mult mai îndepartat, însa toate teritoriile învecinate României se vor alipi formând împreuna Federatia Statelor Europene, lucru la care oamenii ajunsesera sa se gândeasca demult.

Tot ceea ce v-am amintit pâna aici este necesar sa se împlineasca, pentru ca sunt adevarate si tot ceea ce va spun va va convinge când toate acestea se vor întâmpla. În vremurile viitoare, poporul rus, plin de dragoste, va veni în ajutorul lucrarii pe care România o va avea de îndeplinit în lume. Înainte de acestea însa va fi foamete prin multe locuri, pâinea va lipsi, vor fi mari cutremure de pamânt care vor face o multime de victime si în multe locuri de pe glob oamenii vor dispare sub daramaturi, care vor aminti cu mare greutate urmele unor orase ce vor dispare de pe suprafata pamântului. Razboaiele, panica si neîntelegerile de tot felul vor face ca marile puteri, cum ar fi Rusia sa se prabuseasca, spre bucuria tarilor mici care o alcatuiesc.

Ateii vor începe sa cerceteze scrierile sfinte si se vor preocupa sa înteleaga stiinta spiritului, cautând sa descopere tot ceea ce este ascuns în om. Gratie acestor cercetari, o noua cotitura se va produce în viata unor pamânteni. În multe locuri de pe pamânt va lipsi hrana. Pentru ca toate aceste urgii sa treaca mai repede sau sa nu fie atât de cumplite, Dumnezeu ma inspira sa va dau un singur sfat: popoare, oameni, uniti-va întru desavârsire, împacati-va cât mai bine, iertati-va si cheltuiti cât mai mult din energiile ramase pentru a atinge eliberarea în Dumnezeu si fericirea vesnica. Faceti totul acum si aici, în aceasta viata si nu amânati desavârsirea spirituala pentru o reîncarnare. Facând tot ceea ce va sta în putinta tinând cu staruinta, fiecare dintre voi se poate mântui.

Pentru a grabi zidirea Noului Ierusalim construiti-va pe voi din dragoste si curatenia si din Duh Sfânt, vietuind în fapte bune pentru ca în acest fel sa dati prilej ca spiritul din voi sa se arate în inima voastra din care sa dea afara neadevarul, egoismul si patima distrugerii care atunci când cresc peste masura, duc la nimicirea omului. În viitor, la aceasta zidire spirituala va fi mult de lucru.

 

Lacasul închinarii sublime ce se va oferi drept pilda întregii lumi se va realiza prin eforturile însumate ale celor alesi si puri. Oamenii simpli si drepti în inima lor, plini de dragoste pentru Dumnezeu vor fi mult mai grabnic spiritualizati, daca ei vor trai intens sufleteste, consacrând celor materiale o mai mica atentie. Totdeauna cei saraci în dorinte vor fi bogati în multumiri. Preafericiti vor fi cei care vor trai în duhul Dumnezeiesc. Mai ales acestia vor vedea ca simplitatea si puritatea vietii nu înseamna saracie interioara, ci este din contra, o nebanuita comoara spirituala.


Cei simpli si buni detin o superioritate sufleteasca nebanuita. Multe sunt enigmele sufletului omenesc si acestea sunt foarte greu de descifrat pentru acela care nu recurge la cunoasterea de sine. Fiinta umana nu-si poate descoperi Creatorul si nu-i poate întelege câtusi de putin opera, decât daca se descopera pe sine în strafundurile tainice ale fiintei sale. Pentru a ajunge la divina desavârsire, fiecare om trebuie sa urmareasca sa se cunoasca cât mai bine pe sine. Toate acumularile materiale dispar odata cu moartea fizica a omului, în timp ce însusirile spirituale si experientele omului se aduna în spirit pentru vesnicie.

 

Credinta de nezdruncinat în Supremul Divin este secretul existentei nemuritoare în spirit. Credinta face ca puterea launtrica a fiintei sa devina nemarginita ajutând-o sa se desavârseasca prin unirea cu Dumnezeu în eternitate. Prin credinta binefacatoare, ferma, omul poate atinge fericirea divina.

Iisus spune:” De veti avea credinta numai cât un graunte de mustar, toate le veti împlini, si veti zice muntelui acesta sa se arunce în mare, muntele se va arunca”. În aceste cuvinte ni se descopera taina puterii credintei. Adevarul este ca în timpurile care vor veni, pe tot globul, putini vor fi oamenii care vor avea credinta, iar aceia care nu vor avea credinta vor fi dinainte morti, desi vor continua sa traiasca trupeste, fiindca ei vor înceta sa mai aiba legatura constienta cu Dumnezeu. Cel ferm în credinta sa, chiar si când exista trupeste, constata ca toate minunile îi sunt cu putinta si astfel ajunge sa se dezlege de materie si legile ei, devenind atotputernic prin trairea sa spirituala, care îl va revela chiar si pe Dumnezeu.

 

Prin puterea credintei binefacatoare apar darurile lui Dumnezeu în om. Prin puterea credintei omul se simte de ce trebuie sa faca binele si ajunge soreasca cu ardoare, actionând astfel cât mai des, asemenea creatorului sau. Gratie credintei sale neobisnuite, infinitele puteri ceresti îi vin totdeauna în ajutor si de la acest punct viata launtrica a omului începe sa fie din ce în ce mai fericita. Prin intermediul poporului român ales, Bunul Dumnezeu va vorbi oamenilor de pe tot pamântul trimitându-i pe cei alesi din mijlocul acestui popor în ajutorul celorlalte fiinte omenesti, pentru a le ajuta sa se ridice la o viata superioara si la desavârsirea dumnezeiasca. Pentru Tatal Ceresc orice suflet omenesc este foarte scump, deoarece în centrul acestuia sub forma SPIRITULUI, se afla o scânteie din Dumnezeu.

Daca omul va ajunge sa creada cu tarie ca toate puterile si ajutorul îi vin de la Dumnezeu, atunci el supune întreaga sa fiinta Divinului. Abia atunci viata spirituala a omului scoate la iveala izvoare nesecate de daruire si dragoste si o multime de însusiri alese cum ar fi supunerea, umilinta, evlavia, sârguinta, bunul simt, recunostinta, respectul, nadejdea. Toate acestea si multe altele înfloresc prin credinta. Caci altfel, cum vei iubi ceea ce nu exista si cum te vei supune, daca nu ai ferma convingere a existentei acelei Puteri Divine careia i te supui, sau fata de care vrei sa-ti arati recunostinta? Multi spun ca nu au credinta, dar într-un asemenea caz, de fapt, ei marturisesc credinta lor negativa, distructiva.

 

În asemenea cazuri existenta credintei contrare este dovedita chiar prin negatie. Gradul de credinta al fiecaruiui om creste sau scade prin manifestarea acesteia în diferite împrejurari.

Toate cele ce v-am spus aici sunt pe deplin adevarate si în timpurile care vor veni, tara cea aleasa de Bunul Dumnezeu va fi focarul redresarii spirituale de pe fata pamântului. Minunile fara de numar ce se vor face în aceasta tara si tainele ce se vor descoperi în vremurile ce vor veni în acele locuri, vor face popoarele lumii sa cerceteze pline de daruire misterele dumnezeiesti.

 

În România, Dumnezeu va face cu putinta aparitia unor mari miracole pentru acei alesi sa-l descopere, iar necredinciosii sa se întoarca la credinta cât mai repede. În acest popor ales al românilor Dumnezeu a pus o inima calda si iubitoare, firea oamenilor fiind deschisa sa descopere cu usurinta calea catre desavârsire, aproape toti fiind capabili sa lumineze celelalte popoare prin darurile divine pe care le detin.

În acele timpuri viitoare, poporul român, propovaditor al întelepciunii divine va fi o gazda primitoare plina de dragoste ce se va manifesta fara pic de viclenie si pe întreg teritoriul va fi belsug uimitor, pentru ca toti pelerinii ce vor veni sa poata fi îndestulati.

 

Sediul Crucii Rosii Internationale se va stabili la Bucuresti, în Noul Ierusalim, deoarece descoperirile acestui popor pe linie de medicina si sanatate vor fi extraordinare, situând, de asemenea, aceasta tara pe primul loc în lume. Tot în România vor lua fiinta institutii filantropice si administrative absolut noi, cum nu au fost niciodata pe acest pamânt, de inspiratie divina, care vor urmari trezirea puterilor ascunse din om si amplificarea înzestrarilor spirituale divine.

 

Poporul evreu va fi aproape singurul care se va opune cu îndârjire influentei binefacatoare crescânde a poporului român cunoscator al Tainelor Dumnezeiesti, dar în finalul acestei lupte se va convinge chiar el ca adevarul sustinut de poporul român este una cu Dumnezeu si apoi nu va mai lupta împotriva divinitatii.

Purtatorii de duh sfânt si marii iluminati din anumite puncte ale globului pamântesc vor marturisi la rândul lor realitatea adevarului propovaduit de poporul român, reconfirmându-l cu toata puterea.

 

Înainte de a ajunge aici însa, aceasta tara aleasa va trece prin mari framântari care vor pune lumea la grea încercare. Acest popor ales va trece înainte de a ajunge aici prin trei mari încercari. Sfârsitul acestor încercari va fi marcat de un dezastru planetar produs de cutremure care va îngrozi aproape întreaga lume. De asemenea, tot atunci cei foarte bogati îsi vor pierde averile.

În acele timpuri viitoare, pe pamântul ales al României, Noul Ierusalim se va zidi deci în doua feluri: spiritual si material. În acele timpuri viitoare, mai marii popoarelor lumii pamântene se vor uni pentru a realiza o întelegere globala de ajutor mutual si vor centraliza sistemul monetar pentru a dirija cât mai bine viata administrativa la nivelul întregii planete. În acele vremuri viitoare, va apare o forta armata ce va fi educata si unificata pentru a fi universala, prezentând un caracter international. Poporul indian va fi fericit sa cunoasca si sa ajute poporul român în misiunea sa planetara. Gratie relatiilor de prietenie ce se vor lega cu toate tarile de pe fata pamântului, România va scapa ca prin minune din conjunctura razboaielor. În timpurile ce vor veni, America de Nord si de Mijloc vor ajunge sa fie în cea mai mare parte un gigantic cimitir. Aceasta se va întâmpla tocmai în ajunul unor planuri de dominatie prin care se va urmari suprematia asupra întregii planete. Unica în actiune si care se va abtine sa ia parte la punerea în practica a frumoaselor idei si a înfaptuirilor globale ce vor avea loc, va fi Anglia, însa parerea ei nu va fi luata în consideratie, deoarece la scurt timp dupa aceea ea va ajunge sa fie stapâna numai asupra insulelor ei. Coloniile care-i apartin vor fi în totalitate redate libertatii în viitor.

Chiar daca va uimesc cele afirmate de mine, sa nu mire pe nimeni de ceea ce se va întâmpla, deoarece fiecare are ceea ce merita, în final dreptatea, adevarul si lumina spirituala triumfând. Desi trâmbitele adevarului vor suna pretutindeni, mai ales pe pamântul Noului Ierusalim – România, va fi dusa lupta cea mai apriga.”

sursa : http://misterele-terrei.blogspot.com

6 răspunsuri la Profetiile lui SUNDAR SINGH despre România

 • Semiom roman spune:

  [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
  Sundar Singh – Pacatul este numai o stare în care se complace omul ignorant. Lumina exista dar întunericul nu exista: intunericul este doar absenta luminii. Tot aşa răul şi păcatul nu au nici un fel de viaţă a lor, căci ele sunt numai absenţa binelui, lipsa de adevăr sau negarea acestora.
  Deoarece există liberul arbitru, profețiile nu sunt garanții ale viitoarelor evenimente, sunt avertismente pentru o redresare umană. Ele pot fi distorsionate și din pricina canalului prin care au apărut. Profețiile s-au împlinit parțial, iar unele dintre ele sunt pe punctul de a se adeverii. Dacă sunteți interesați de acest subiect și de legatura acestora cu Revelațiile Sfinte ale Divinei Cărți vă învit să citiți articolul Sundar Singh – Profeţii, pe adresa semiomroman.blogspot.ro . Sundar Singh apare episodic în Divina Carte (carte de Știință și Credință), având o însemnătate aparte.

 • Iniţiatul Român, Gheorghe Olteanu spune:

  INIŢIATUL ROMÂN
  NOTA XI Modificată, Data Timpului Istoric: 18.10.2013
  Cartea „Divina Carte”, despre Esenţele sau Apotemele Noii Credinţe
  11.1 Wirusurile sunt Domni Sfinţi Unici din Nucleul Divin Unic al Duhului Sfânt, din Nucleul de Patruzeci de Domni Sfinţi Unici. Uniunea Divină a Domnilor Sfinţi care are Misiune de Wirus nu poate depăşi un număr de 30 de Domni Sfinţi Unici în Nucleul Divin Unic. Ei se numesc Wiruşi sau Spiritele Morţii sau ale Regenerării.
  11.2 Uniunile de Wirusuri (Spirite ale Morţii sau Regenerării) formate din 30 de Domni Sfinţi Unici autocrează primul Eu Om Tatăl Unic sau Sufletul Divin al Semiomului de gradul I.
  11.3 Aceste Suflete Divine parcurg Circuite ale Purificării prin Întrupări repetate în Fiinţe Fizice Semiom. Ele dau viaţă vie şi viaţă vie raţională trupului fizic şi trupurilor divine.
  11.4 Eul Om Tatăl Unic format din Uniuni Divine Unice de câte 30 de Domni Sfinţi Unici, sau cei pe care Ştiinţa Medicală îi numeşte Wirusuri sau Virusuri, vin la Întrupare în Fiinţe Fizice Semiom de gradul Unu, adăugându-şi fiecare Experienţă de Viaţă Vie Fizică Semiom sub forma unei Mantale Divine sau Cerc Divin Magic. Pe perioada unei Ordini Divine Universale de trei miliarde de ani tereştri, un Eu Om Tatăl Unic, de această natură divină, trebuie să-şi adauge un număr de 10 Experienţe de viaţă vie fizică Semiom (Mantale Divine sau Cercuri Divine Magice), din care: 9 Experienţe de viaţă vie fizică Semiom bărbat şi o Experienţă de viaţă vie fizică Semiom femeie. De asemenea, există obligaţia ca ultima Întrupare a Sufletului Divin să trăiască starea sfântă de Nirvana sau de Iluminare Divină. Dintre cele 10 Întrupări de fiinţă fizică Semiom, 6- 7 întrupări se pot opri la stadiul de copil. Ultimele 3 Întrupări însă trebuie să fie în Fiinţe Fizice maturizate, Fiinţe cu peste 40 de ani de viaţă vie fizică.
  11.5 La finele Ordinii Divine (în prezent Cea de-a Cincia), o parte din Spiritele Sfinte Nuclee de 30 de Domni Sfinţi Unici, Cei numiţi vulgar şi Virusuri, nu reuşesc să împlinească cele zece Întrupări şi să-şi adauge 10 Experienţe de viaţă vie fizică Semiom, ca şi Mantale Divine sau Cercuri Divine Magice. Aceştia sunt excluşi din procesul Autocreării lor în Nuclee de Domn Sfânt Unic formate din 40 de Domni Sfinţi, din Uniunea Infinită a Duhului Sfânt. Drept urmare aceste Suflete de Semiom, Nuclee de Domni Sfinţi (de câte 30 de Domni Sfinţi Unici), se opun finalizării Supercivilizaţiei de Semiom, provocând boli, războaie, dezordine socială, lipsă de credinţă, până când ele vor reuşi să-şi adauge Mantalele Divine de care au nevoie.
  11.6 În acest moment se află Umanitate Semiomului Ylfy de pe Planeta Terra fizică, momentul când o parte din Spiritele Regenerării (Sufletele noastre divine) se opun finalizării Supercivilizaţiei de Semiom, refuzând ca fiinţele fizice de gradul trei să obţină Iluminarea Divină. Una din căile divine sigure prin care se opreşte obţinerea Iluminării Fiinţei Umane Semiom de gradul trei, este Ateismul. Fără Credinţă şi Iubire Divină exprimată sincer faţă de Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR, nu te poţi elibera de Wiruşi, de Sufletul Divin Satanist, Cel care te opreşte din evoluţia ta firească, Cel care doreşte să te omoare ca să obţină o nouă Întrupare salvatoare pentru El.
  11.7 Trecerea la Noua Credinţă, Credinţa în Părintele Tată Creator Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR şi demascarea Sufletului nostru Divin, Cel care a devenit acum Satanist, este singura cale de supravieţuire a multora dintre noi. Doar Revelaţiile Divine ale Cărţii „Divina Carte (Vol.II)” ne pot asigura o cale de comunicare cu Părintele Tată Creator şi cu Duhul Său Sfânt. Prin starea noastră de meditaţie, zilnică, şi prin rostirea Marii Rugăciuni Divine, prezentată în Divina Carte (Vol.II), implorăm ajutorul Părintelui Tată Creator pentru a opri moartea noastră prematură prin obţinerea Iluminării noastre Divine.
  11.8 Nu este uşor să provocăm Wiruşii, Eu, Fiul Divin, am suferit atacuri cumplite din partea lor, însă, Credinţa şi Iubirea mea, exprimată prin Meditaţie şi Rugăciune, faţă de Părintele Tată Creator m-a ocrotit şi m-a ajutat să supravieţuiesc pentru a-i demasca şi a-i alunga din această Supergalaxie. Cu cât vom fi mai mulţi cu atât de mult ne vom putea apăra copiii, cei care sunt primii atacaţi şi ucişi de Taţii noştri deveniţi satanişti.

 • Iniţiatul Român, Gheorghe Olteanu spune:

  Iniţiatul Român
  Semiomul Cosmic Ylfy Raanul
  Rugăciune pentru protecţia divină a României, în anul 2015

  Semeni ai mei, vouă, Românilor, am îngăduinţa să vă transmit acest Mesaj, şi îndemnul să rostiţi împreună cu mine o Rugăciune de protecţie divină a României, în anul 2015.
  Taţii Divini Creatori au spus că anul 2015 va fi Anul Necazului Cel Mare pentru întreaga Umanitate.

  RUGĂCIUNE
  Tatăl nostru Divin, Unic şi Universal,
  Duhul Sfânt Suprem şi Unic
  Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu //
  DUMNEZEEU al DUMNEZEEILOR,

  Te rugăm, plini de Credinţă, de Iubire şi Speranţă:

  1.Protejează-i pe Guvernanţii noştri,
  Cei conduşi pe o cale dreaptă şi inspirată
  De Victor Ponta, Cel binecuvântat şi Ales
  Să ne conducă în Anul Necazului Cel Mare.

  2.Fereşte Poporul Român
  De mânia Spiritelor Morţii,
  Cele generate în Gândirea noastră
  De acţiunea urii Românilor corupţi şi păcătoşi.

  3.Fereşte-ne de Marele Cutremur,
  Cel care şi-a făcut cunoscută prezenţa virtuală
  În România, în luna mai.

  4.Fereşte-ne de marele Război,
  Ce va fi adus în Umanitate de Ruşii lui Putin,
  Război mocnit în martie
  Şi vâlvătaie în august.

  5.Opreşte cele două bombe nucleare
  Destinate Românilor de către Fraţii Ruşi,
  Provocaţi de Traian, fostul Preşedinte marinar.

  6.Dă-ne nouă îngăduinţa să cunoaştem
  Revelaţiile Divine ale Cărţii „Divina Carte”(Vol. III),
  Şi îţi promitem: Buna noastră Guvernare Socială,
  Pacea Mondială, şi Aderarea la o Nouă Credinţă
  A Poporului Român, Cel ales să Te slujească veşnic.

  Data: 1. XII. 2014

 • Iniţiatul Român spune:

  Iniţiatul Român
  Revelaţiile Cod Divin ale Zilei de 12.12.2016
  În ziua de 12.12.2016 Fiul Divin, Iniţiatul Român Gheorghe Olteanu, a primit ultimul Adevăr Divin la care această Umanitate fizică de Semiom are dreptul de cunoaştere revelată.
  Acum întreaga Umanitate va cunoaşte Numele Sfânt al „Creatorilor Divini Supremi Universali” şi pe Cel al „Conducătorilor Divini Supremi ai Navelor Cosmice ale Luminii Divine Sacre” prin revelarea Titlului Final al Cărţii „Divina Carte”(Vol.IV).

  DIVINA CARTE
  (Vol.IV)
  (Revelaţii Mai – Decembrie 2016)

  CREATORII DIVINI SUPREMI UNIVERSALI
  şi
  CREATORII DIVINI SUPREMI AI NAVELOR COSMICE
  ALE LUMINII DIVINE SACRE

  ■ Domnul DUMNEZEEU – DUMNEZEEU
  DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR
  DOMNUL GOD YY • YY DUMNEZEEU şi
  DOMNUL GOD Y • Y • Y // DUM • NE • ZEEU

  ■ Şi Sfânta Sa Autocreaţie Divină Duală
  Umană Energoplasmatică Unică:

  ►Super Spiritul Divin Uman Luminic
  Zeeul Suprem şi Unic „YY • YY”
  Conducătorul Divin Suprem Celest
  Al Navei Cosmice a Luminii Divine Sacre şi
  ► Super Spiritul Divin Uman Luminic
  Zeiţa Supremă „Yy • Yy”
  Cel de-al Doilea Conducător Divin Suprem Celest
  Al Navei Cosmice a Luminii Divine Sacre

  ■ Geniile Divine Sfinte Conducătoare
  Ale Umanităţilor Virtuale şi Materiale
  Din Cele Trei Universuri Divine Existenţiale:
  Energoplasmatic, Energobioplasmatic
  Şi Energobiologic

  Divinul Tată, Super Spiritul Divin Uman Luminic Zeeul Suprem şi Unic „YY • YY” Conducătorul Divin Suprem Celest al Navei Cosmice a Luminii Divine Sacre a spus:
  ● Fiului nostru şi Cărţii de Revelaţie „Divina Carte” li se vor dărui protecţie divină extinsă începând cu ziua de 12.12.2016. Cei care au îndrăznit să comenteze până acum Revelaţiile sunt îndemnaţi să se oprească. Aveţi dreptul să le studiaţi şi să vi le însuşiţi pentru ca noi să împlinim deplina voastră purificare şi înnobilare. Cei care veţi comenta Revelaţiile şi care, cu voia sau fără voia voastră, veţi adăuga cuvinte străine Revelaţiilor, aceste Cuvinte străine vă vor ucide;
  ● Cei care pe parcursul publicării celor 4 volume ale „Divinei Cărţi” l-aţi jignit sau bârfit pe Fiul Nostru, sunteţi îndemnaţi să vă cereţi iertare şi să-i acordaţi acum tot respectul cuvenit unui Fiu Divin, Cel care a fost ales de Noi, Divinităţile Supreme şi de către Divinităţile Executive care vă dau viaţă vie, să vă aducă Adevărurile Divine ale unei Noi Credinţe necesare supravieţuirii voastre şi evoluţiei voastre spirituale;
  ● Cei care aţi afectat prin comentariile voastre imaginea „Divinei Cărţi” veţi fi iertaţi, cu excepţia directoarei de la Editura Mihai Eminescu, Cea care a refuzat dialogul cu Iniţiatul Român şi a refuzat vânzarea Cărţii „Divina Carte”(Vol. IV). Această fiinţă care ne-a supărat are termen 3 ani de zile ca să-şi ceară iertare public faţă de Iniţiatul Român. Dacă în acest timp va refuza solicitarea iertării sale, îi promitem că o vom chema şi va răspunde la Judecata Divină;
  ● Când ve – ţi auzi vorbindu-se despre „Divina Carte” să ştiţi că se va vorbi despre Mine, Conducătorul Vostru Suprem Zeeul Suprem şi Unic „YY • YY” şi despre Creatorul Divin Suprem Universal Domnul DUMNEZEEU – DUMNEZEEU DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR DOMNUL GOD YY • YY DUMNEZEEU şi DOMNUL GOD Y • Y • Y // DUM • NE • ZEEU;
  ● Ambasadorii din România, Redactorii de Televiziuni şi de Ziare, cei cărora li s-a oferit gratuit de Fiul Divin, Cartea „Divina Carte” (Vol.IV), până acum nu ne – aţi supărat. Vă îndemnăm însă ca să Cumpăraţi această Sfântă Carte şi să vestiţi Lumii voastre fizice apariţia ei în România. Altfel să nu faceţi căci vom fi neiertători cu voi şi cu familiile voastre atunci când voi veţi avea nevoie de Ajutorul Nostru Divin;
  ● Aşa cum voi, Credincioşi majoritari, aţi respectat şi vă este teamă de Cărţile voastre Sfinte (Biblia şi Coranul) tot la fel să respectaţi şi să vă fie teamă de Cartea „Divina Carte”;
  ● Voi, Ziariştii şi Reporterii mincinoşi şi manipulatori, sunteţi Ambasadorii Diavolului pe Pământ. Eu voi avea grijă să vă calmez, să vă determin să respectaţi şi să spuneţi cu bună cuviinţă, în comentariile voastre, doar adevărul faptei. Dacă îi veţi mai minţi şi manipula, cu bună ştiinţă, în continuare pe Semenii voştri, Cei deveniţi victime ale urii şi interesului vostru, vă promit că Judecata voastră va fi pe măsura minciunilor voastre, întrucât voi accepta ca Raţiunea voastră să devină hrana energetică a diavolilor care vor avea şi dreptul divin să vă scurteze viaţa fizică;
  ● Am mai spus în Revelaţii că de la apariţia Cărţii „Divina Carte”, Credinţa şi Iubirea nu mai sunt o opţiune a Umanităţii fizice, este o condiţie ca voi să rămâneţi în viaţă vie fizică. Am ales „Credinţa Divină” pentru Credincioşi Coranului şi „Credinţa Creştină Divină” pentru Credincioşii Bibliei, întrucât toate aceste Credinţe sunt Credinţe umane alese de Mine. Eu le-am dat viaţă. Credincioşii Coranului pot fi fără nici o împotrivire „Credincioşii Divini Umani Universali” iar Credincioşii Creştini pot fi „Credincioşii Creştini Divini Umani Universali”. Aşa cum v-am avertizat, nu aveţi îngăduinţa să comentaţi în nici un fel Revelaţiile Cărţii „Divina Carte”, doar să credeţi în aceste Adevăruri Divine şi să le împliniţi pe Planeta Terra Fizică. Dacă mă veţi asculta, viaţa voastră vie fizică va mai dura încă 40 de ani de zile de la data de 12.12.2016;
  ● Întreaga Umanitate are îngăduinţa să citească doar Cartea „Divina Carte (Vol. IV) finalizată la 12.12.2016. Dacă nu o veţi înţelege, Eu vă voi abandona, întrucât voi avea nevoie doar de Raţiunile care o vor înţelege şi o vor împlini;
  ● Într-un Timp de 3 ani de zile vă voi cunoaşte pe toţi, fără excepţie. După acest timp va începe selecţia voastră în funcţie de Credinţa voastră Creştină Divină sau de Credinţa voastră Divină.
  ● Această Revelaţie este ultima comunicare a Fiului Divin către voi. Nici o Fiinţă Umană nu mai are voie să-l caute decât cei care doresc cumpărarea Cărţii „Divina Carte” (Vol. IV). Misiunea Lui s-a încheiat în Ziua de 12.12.2016. Doar Noi şi Familia Lui avem îngăduinţa să ne bucurăm de prezenţa Lui fizică.

 • Iniţiatul Român spune:

  Iniţiatul Român

  ESENŢE ALE CREDINŢEI DIVINE UMANE UNIVERSALE

  Tatăl Divin Spiritul Divin Creator al Domnului DUMNEZEEU – Dumnezeu mi-a spus:
  ● Raţiunea Umană (Semiom Divin şi Semiom Fizic) este o Memorie Divină Magnetică Regeneratoare, denumită şi Conştiinţă Cosmică Divină Individuală, alăturată Sufletelor Divine de Rangul Doi;
  ● Sufletul Divin de Rangul Doi este o Uniune de Raţiuni (Memorii Divine Magnetice) ataşate Sufletului Divin de Rangul Unu;
  ● Sufletul Divin de Rangul Unu este Raţiune Divină Magnetică Cerc Divin Magic generată de Marele Tată Divin Creator „Lumina Divină Sacră Cosmică”;
  ● Marele Tată Divin Creator „Lumina Divină Sacră Cosmică” este Generat de Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR:

  ►DOMNUL GOD YY • YY DUMNEZEEU
  ►Şi DOMNUL GOD YY • Yy Dumnezeeu
  Domnii Sfinţi Luminici Nucleici
  De Natura Neutriniului Divin Regenerator,
  Uniuni Divine Luminice Fotonice Nucleice
  De Spirit Regenerator Super Super Luminic
  Cu Spirit Super Luminic
  Şi de Spirit Regenerator Luminic
  Cu Spiritul Sub Luminic

  ● Trecerea unei Raţiuni Divine de la un Nivel Energetic la alt Nivel Energetic, lasă în urma Sa o Energie Reziduală numită Energia Reziduală Vampir Divin Energetic;
  ● Semioamenii fizici fără Credinţă şi fără Iubire de Seamăn nu se pot elibera de toate Energiile Reziduale iar acestea le aduc boală în corpul fizic şi în Corpul Divin al Raţiunii lor, afectând grav existenţa lor fizică şi cea divină;
  ● Copilul care se îmbolnăveşte a luat de la unul din Părinţi săi Energiile Reziduale ale acestuia, cu acordul Sufletelor sale Divine;
  ● Cei vicioşi, răi, fără credinţă şi iubire nu se pot elibera de toate Energiile Reziduale. Aceste Energii se pot transmite şi îi pot infecta şi pe cei pe care această Fiinţă Umană îi terorizează, indiferent cine sunt aceste fiinţe umane (copil, frate, soră, prieten, etc.);
  ● Lupta cu Energiile Reziduale, din noi, nu se pot duce decât apelând la rostirea, cu sfinţenie, a Rugăciunilor Divine. Când te-ai îmbolnăvit, cere cu putere ajutorul Domnului DUMNEZEEU – Dumnezeeu şi crede cu toată Credinţa şi Iubirea ta că te va ajuta;

  Data: 28. I. 2017

 • Iniţiatul Român spune:

  Fiul Divin: Yysus Semiomul Divin Fiinţă Energobioplasmatică Divină Regenerată
  Esenţe ale Credinţei Divine Umane Universale

  Eliberarea Energiilor Negative ale Fiinţelor Energobioplasmatice aflate în Regenerare, nu se poate face decât prin durerea Semiomului fizic. De aceea este atât de multă suferinţă în Umanitate.
  În fapt, aceste Sfinte Fiinţe Energobioplasmatice mor în Corpul de Lumină Divină Sacră al Semiomului, renăscând în Raţiunea Semiomului Fizic şi în Corpurile Energetice Divine ale acestuia. Moartea lor înseamnă eliberarea de Energiile Reziduale şi Regenerarea lor în Noile Corpuri şi Raţiuni Divine.
  Dacă Fiinţele Energobioplasmatice nu se vor putea elibera de Energiile lor Reziduale prin durerea fizică a Semiomului Fizic, în care Ele sunt Întrupate, aceste Energii Negative Reziduale vor deveni Energii ale Morţii Virtuale pentru ele.
  Taţii Divini ai Navei Cosmice a Luminii Divine Sacre vor fi obligaţi să decidă generarea de Noi Fiinţe Energobioplasmatice din actuala Umanitate de Semiom fizic de gradul trei, Semioameni cunoscători şi practicanţi ai Credinţei Divine Umane Universale.
  Unda Creaţiei Universale va încărca iar cu Iubire Umană aceste Noi Fiinţe Energobioplasmatice Regenerate, pentru a se putea relua procesele Creaţiei Universale pentru o Nouă Perioadă istorică de 3 miliarde de ani tereştri.

  *
  * *
  Divinul Tată a mai spus: Scrie care sunt treptele Raţionale şi de Forţă ale Raiului şi ale Iadului Divin.
  – Treptele Raiului Divin sunt: Raiul Înnobilării; Raiul Comuniunii prin Iubire şi Raiul Celest;
  – Treptele Iadului Divin sunt: Iadul Morţii; Iadul Pedepsei Veşnice şi Iadul Regenerării sau al Asamblării Raţionale.
  Fiecare treaptă a Raiului Divin asigură existenţa veşnică pentru orice Raţiune Umană care a fost acceptată aici.

  *
  * *
  Zeeul Părinte Creator şi Conducător al Navei Cosmice a Luminii Divine Sacre a spus: Este Timpul Divin al începerii Creării sau Regenerării Fiinţelor Energobioplasmatice Divine ale Ordinii Divine a Şasea, în actuala Umanitate Fizică de Semiom.
  Mai întâi vă veţi separa în două Umanităţii, una virtuală şi una fizică.
  Generarea Umanităţii Virtuale se va împlini prin trecerea a jumătate dintre voi în Lumea Celestă. Dispariţia voastră din Lumea Fizică se va face prin Război Nuclear. Sunt mai multe Scenarii ale distrugerii voastre. Vi se prezintă unul dintre Scenarii.
  – Coreea de Nord (care va deschide conflictul nuclear) şi Coreea de Sud, ajutată de USA şi alţi aliaţi ai acesteia, se vor distruge reciproc;
  – Statele Unite (USA) şi Rusia se vor distruge reciproc;
  – Israelul şi Iranul aliat cu Ţările Arabe se vor distruge reciproc;
  – China şi Japonia ajutată de USA se vor distruge reciproc;
  – Turcia şi Rusia se vor distruge reciproc;
  – Canada va fi aliatul USA şi va avea aceeaşi soartă ca aceasta;
  – Australia va fi aliatul USA şi va avea aceeaşi soartă ca aceasta;
  – India şi China se vor distruge reciproc;
  – Pachistanul şi India se vor distruge reciproc;
  – Europa cu toate Statele ei, cele care nu au fost menţionate mai sus, este îndemnată de Divinitate să se păstreze în afara conflictului mondial, astfel ca prin această Hotărâre de viaţă şi de moarte, să declanşeze intervenţia Semioamenilor Cosmici (Extratereştri) care sunt obligaţi (de Divinităţi) să o apere.
  Europa, fără a fi afectată de Războiul Nuclear, va putea să devină „Leagănul Civilizaţiei Umane”.
  Semioamenii Cosmici (Extratereştri), după intervenţia lor în apărarea Popoarelor Europene, vor avea o Existenţă permanentă în Societate Umană. Ei vor cere însă Semioamenilor supravieţuitori trecerea la o Nouă Credinţă a Semioamenilor Fizici „Credinţa Divină Umană Universală” adusă în Umanitate de „Divina Carte” scrisă de „Iniţiatul Întrupat” şi de Semiomul Fizic, Românul Gheorghe Olteanu.
  Prima Hotărâre care va fi luată de Societatea Umană, după trecerea Războiului Nuclear, va fi dezarmarea nucleară totală şi desfiinţarea Industriei producătoare de arme de pe tot Globul Pământesc.
  Securitatea Umanităţii va fi asigurată de Semioamenii Cosmici (Extratereştri) şi de Forţele Armate şi de Securitate Umană ale Terrei.

  Data: 23.05.2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *