Patrioții.ro caută patrioți

Patrioții.ro caută patrioți

     Multe se pot spune despre cuvântul ăsta : „patriot” însă noi suntem mai puțin pretențioși , din perspectiva noastra acesta reprezintă un român în a cărei listă de frustari și nemulțumiri nu se număra și cea că s-a născut român, un român care încă are plăcute simțiri atunci când aude în mass-media lucruri bune despre România, un român care nu-și uită limba, accentul și originea, după două săptămâni petrecute într-un stat mai bogat ca statul sau natal, un român.

Patrioții.ro încearcă să concentreze tot cei valoros românesc, orice informație ce ne face să ne mândrim cu România; și nu cu scopul de a aduce românilor un „șarm” mândru și fals sau o ura față de alte nații, ci cu scopul de a ridica capul celor ce ezită să vorbească românește cu români în străinătate, cu scopul de a micșora fluxul de români ce curge spre țările vest-europene înainte de a rămâne o mare de bătrâni și invalizi, pe meleagurile pe care acum ceva ani în urmă, se jertfeau bunicii noștri pentru libertatea noastră ( și pentru alte libertăți, nu doar cea de a pleca din România).

Cu siguranță scopul propus de site-ul nostru nu e proporțional cu capabilitatea sa tehnică din momentul de față, însă „să faci ceva, câtuși de puțin, e mult mai mult decât să nu faci nimic!” 

Până în prezent am adunat o listă impresionantă de personalități din România, probabil cea mai mare lista de genul ăsta concentrată într-un singur site, însă nu reprezintă nici a zecea parte din românii cu care ar trebui să ne mândrim .

Ce poți face tu? 

1) poți citi acest articol ignorându-l ca și o altă poveste neinteresantă ție , reluându-ți activitatea de până acum

2) te poți alătura echipei Patrioții.ro, într-un mod activ și ne poți ajuta să promovăm „românescul”

 Cum poți face asta? 

1)lasă-ți adresă de mail în căsuță de deasupra articolului și te vom contacta noi

2)trimite un email de intenție la adresa patriotii.ro@gmail.com

E mai simplu decât crezi și nu ai nevoie de cunoștințe în html sau php. Îți vom explica pas cu pas ceea ce trebuie să faci, sinceri să fim, nici nu sunt prea multe de explicat.

„Cel mai violent element al societăţii este ignoranţa” – Emma Goldman

 

6 răspunsuri la Patrioții.ro caută patrioți

 • Andreea spune:

  Sunt perfect de-acord cu tot ce spuneti. Totusi, am o mica nelamurire: banuiesc ca ati vrut sa scrieti palpitatii si nu palpatii, nu? Am citit si recitit si… :)

 • patriotii spune:

  Ai dreptate, ma scuzi!

 • Neam de tara spune:

  Ar trebui sa iesim in strada, sa gasim putere si sa iesim in fiecare oras, Sa teminam cu acesti misei care ne „tradeaza neamul, tara”

 • Eu , încă de acum câteva luni am găsit de cuviință că este bine să ¨existati¨ și pe o rețea socială creată de mine

  Dacă pot face și altceva , aștept propuneri și/sau idei , cu mult interes .

  Succes !

 • Mociran andrei spune:

  si eu sunt perfect de acord cu voi hai sa-i dam jos pe acesti netrebnici care ne fura si ne umilesc dupa bunul lor plac sa punem punct acestor nesimtiri, dar nu-i destul sa facem retele de socializare, trebuie si sa facem proteste fiecare in orasele de unde provin sa le aratam ca totusi inca in noi mai este un spirit de luptatori si ca suntem niste campioni nu bataia lor de joc
  HAIDETI SA INCERCAM SA ADUNAM CAT MAI MULTI OAMENI FARA SA TINEM CONT DE VARSTA,RASA SA NE GANDIM DOAR CA CU TOTI ACUPAM TERITORIUL ACESTE MACNIFICE SI NEMAIPOMENITE TARE (ROMANIA)
  (desteapta-te romane )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *