Apel către români: Treziţi-vă, România e făcută praf…

ce e rau in robieSĂ CIRCULE !

Citiţi !!!!!
     E necesar să circule… poate ne-om trezi…!

    Protestez!

    NU ESTE NECESAR CA TOŢI SĂ FIŢI DE ACORD CU CELE DE MAI JOS.

„Ce e rău în robie?… Nu-i atât de rea robia pe cât e de rău că dacă trece prea multă vreme românul se-nvaţă cu ea; cu robia, cu frica, cu supunerea, cu saru’mâna.
Se-nvata să fie batjocorit şi să nu-i mai pese!
Se-nvata că pasărea cea proastă cu colivia, care uită şi c-o ştiut zbura cândva, sau se teme să nu afle stăpânul că n-o uitat să zboare.”

Nu înţeleg de ce ţipă Ponta şi Băsescu la mine. De ce mă ameninţă că intră România în colaps. În ceea ce mă priveşte, ţara mi se pare în colaps dintodeauna. De când m-am născut. Comuniştii, nu ştiu cum se făcea, dar nu se ajungeau fără să ne ia la contract porcul din coteţ. Erau stăpâni pe livada noastră, pe cazanul cu ţuică, pe orătăniile din bătătură.
Pe capitalişti i-am primit cu bucurie generoasă, aproape nefirească. Trezirea din reverie m-a dus în primul colaps. În dificultate a fost ţara şi la mica privatizare şi la marea privatizare şi după ce am scăpat de primul FMI şi când duduia economia şi când căutam luminiţa de la capătul tunelului, pe care văd că n-am mai găsit-o.
Va fi, probabil, lumânarea de la căpătâiul părinţilor şi bunilor noştri.
Şi-acum aud că România se duce fix în faliment. Iar guvernanţii mă solicită să fiu solidară nu ştiu cu cine, să dau 25% din leafa mea, 15% din pensia mea.
Mă uit la Băsescu, la Ponta şi la cei ce se perinda zilnic la televizor şi nu seamănă a om aflat în criză. Nici Guvernul său Parlamentul nu sunt în criză. Nici miile de hectare de vile nu-s crizate. Dar, defectul meu, am avut ochi de văzut şi urechi de auzit.
– Da. Aparatul de Stat este uriaş. Dar nu populaţia l-a făcut uriaş.
Voi, clasa politică, l-aţi transformat în monstru.
– Dacă există un monstru care căpuşează mediul privat, acela nu este profesorul, doctorul, inginerul, funcţionarul public; monstrul care a încălecat ţara asta sunteţi voi, clasa politică. Şi pentru că sunteţi la putere peste tot, voi, PDL, PSD PNL şi gascutele mai mici, PC, UDMR, Partida romilor, partidele minuscule cu tentă de reprezentant minorităţi, sunteţi grasul care l-a încălecat pe slab!Ponta-Victor
Aţi devastat România cum nici popoarele migratoare n-ar fi reuşit. Şi-apoi aţi călărit ţara, aţi luat-o sub asuprire. Nici nu mai poate respira, de câtă clientelă i-aţi vârât pe gât.
– Aţi spart instituţiile Statului nu pentru că aşa era necesar, ci pentru că vă trebuiau posturi de conducere pentru clientela de partid.
– Aţi creat instituţii noi nu pentru că nu funcţiona statul fără ele, ci pentru că aţi avut un mofturos căruia, fiindcă i s-a năzărit să fie mare director, mare preşedinte, i-aţi fabricat o instituţie.
Şi nu v-a ajuns: an de an, legislatură de legislatură, aţi mai creat alte structuri; aţi adus directori noi, ceilalţi au rămas în sistem. Căpuşe lacome, corupte şi fără control, ce fac ca legea şi bunul simţ să nu se întâlnească nicicând.
– Nu populaţia ocroteşte fărădelegea în ţara asta, ci voi, cu cercurile voastre de interese cu tot.
– Nu populaţia a votat pensii de 370.000.000 lei vechi. Şi venituri de 100.000 de euro pe an, de la stat. Voi, clasa politică, aţi făcut-o: în guvernele formate din partidele voastre, în parlamentul format din partidele voastre, iar legile le-a promulgat…
Instituţia preşedintelui României.basescu alcool
– Nu mama-mare din pământ a distrus industria, a vândut petrolul şi rafinăriile, a tăiat pădurile şi a mânărit pământurile. Ministere conduse de voi, clasa politică, au făcut-o. Prefecturile voastre, Consiliile judeţene ale voastre, Primăriile voastre.
– Nu populaţia a prăpădit banii statului – sute şi mii de miliarde de lei, munţi de bani, pe licitaţii trucate, pe lucrări proaste, inutile, pe şosele cu gropi, pe autostrăzi care înghit bani cu ghiotura, ci primarii voştri, ai clasei politice; consilierii voştri, ai clasei politice; miniştrii voştri, ai clasei politice.
– Nu populaţia a organizat doi ani întregi de dănţuieli, de parcă venea sfârşitul lumii. Voi, clasa politică, aţi făcut-o. Pe banii cui?! Pe ăştia pe care-i tăiaţi de la pensionari!
– V-aţi construit un aparat uriaş de represiune: ministere, agenţii, deconcentrate conduse de voi şi clientela voastră politică. Prin ei, controlaţi tot, terorizaţi instituţiile mai ceva decât poliţia politică a lui Ceauşescu.
– Nu populaţia se află în A.G.A. şi C.A. din Companiile şi Băncile de Stat, plătite, am văzut, regeşte, ci voi, clasa politică.
– Nu populaţia a stricat ţara asta la fiecare patru ani, ci voi, clasa politică.
Cum aţi venit, aţi distrus tot ceea ce a făcut guvernul de dinainte şi aţi luat-o iar de la zero. Şi-apoi, aţi rostogolit vinovăţii între voi, partidele politice, de parcă aţi fi jucat ping-pong cu România.
Daţi-vă afară întâi pe voi şi clanurile voastre şi-apoi să v-atingeţi de părinţii noştri!
Şi veniţi, acum, să mă trageţi de urechi pe mine. Să ne trageţi de urechi pe noi, că se duce România de râpă.
miner murdar   Vreţi s-o scoateţi din criză pe spinarea şomerilor, a pensionarilor şi a bugetarilor de execuţie, cei care vă ţin în spate aleşii şi numiţii, în funcţiile de conducere.
Cu ce curaj? Cu ce moralitate? Câtă nesimţire!…
Până să vă atingeţi de pensionarul ăla slăbănog, de profesorul care v-a pus creionul în mână, de medical care se zbate să salveze viaţa romanului, dar şi a voastră, restructuraţi-vă întâi pe voi!
Daţi-vă afară şi în şomaj pe voi, pe oamenii voştri, ai clasei politice şi după aceea scuipaţi pe noi. După aceea umblaţi la salariile şi pensiile necăjite.
După aceea să-l certaţi pe bătrân că mai are îndrăzneala să trăiască, să ducă România-n faliment, cu venitul lui gras, de 500, sau de 600 de lei.
1. Dacă nu sunteţi capabili să comasaţi sau să desfiinţaţi instituţiile de pomană create de voi, clasa politică, măcar reduceţi numărul de directori. Aveţi o droaie de şefi. Aţi umplut ţara de şefi. Pe ei daţi-i afară întâi şi după aceea ajungeţi la pensionar. Sau la doctor.
2. Trei sferturi dintre directorii voştri pe care i-aţi instalat, moţ, în instituţiile bugetare, au afaceri acasă. Fac afaceri cu banul public.
Daţi-i pe aceştia afară! Nu ei să mănânce cu două guri şi de la Firma lor grasă şi de la buget, iar altul să crape de foame!
3. Luaţi-vă clientela politică din toate A.G.A şi C.A. ale Companiilor de Stat, de pe lângă primării, consilii judeţene şi ministere. Aveţi deja directori acolo, există specialişti.page
4. Daţi-vă afară consilierii de la birourile demnitarului. De ce aţi crede că ei sunt mai puţin paraziţi pe buget decât profesorul?
5. Daţi-vă afară consilierii de pe lângă miniştri, secretari de stat, subsecretari de stat, primari, prefecţi, preşedinţi de consilii judeţene, căţel, purcel, directori generali, din Companiile de Stat, din parcurile industriale!
6. Încetaţi să mai căpuşaţi ministerele/primăriile/consiliile judeţene cu clientela pe care o serviţi cu miliarde de euro.
7. Voi, clasa politică, aţi creat şi întreţineţi evaziunea fiscală şi munca la negru. Mita, spaguiala şi incorectitudinea. Oamenii voştri, ai partidelor, protejează, feresc şi îndruma întreţinerea situaţiei confuze. Îi apără (cu miting montrealimplicarea organelor Statului), să nu-i descopere pe cei ce încalcă legea. Spaguiala nu are frontiere partinice. Se ia şi se împarte frăţeşte. Aceasta reprezintă liantul încălcărilor legilor. Pe toţi aceştia îi apără de lege, prin încălcarea legilor, în detrimentul omului sincer, neprotejat şi aflat în afara acestui cerc de protejaţi.
8. După ce veţi face toate astea, abia atunci să aveţi îndrăzneala să vă legaţi de bătrânii acestei ţări, de oamenii cinstiţi şi (până acum) răbdători. Asta este România, domnule Băsescu! Asta este România, domnule Ponta!
O ştiţi, o cunoaşteţi, dar nu îndrăzniţi să vă apropiaţi de clanuri. Dar vă este la îndemână să-i jupuiţi de vii pe bătrâni. Sunt inofensivi, ascultători, mult prea blajini, tăcuţi. Loviţi-i cu nădejde! Ei nu ţipă.

Daţi mai departe linkul la toţi prietenii şi cunoscuţii, poate aşa o să ne trezim şi o să le dăm ce merită acestei adunături mafiote de golani.

2 răspunsuri la Apel către români: Treziţi-vă, România e făcută praf…

  • marcela.dragomir spune:

    POATE,POATE SUNTETI ,,MESIA”ASTEPTATA DE MII DE ANI CAT NI SE PAR DE CAND ABIA FACEM FATA TRAIULUI…..SUNTEM SARACI INTR-O TARA BOGATA,ACUM ,,TAGMA JEFUITORILOR” VOTAM MEREU,CONSTIINCIOSI,CU SPERANTA SI NAIVITATEA DOVEDITA DE MINCIUNILE PARTIDELOR,OAMENILOR IN CARE NE PUNEM SPERANTELE……SUCCES SI PUTERE DE MUNCA ! ASTEPTAM NOI INFORMATII DESPRE PRR.

  • Iancu spune:

    [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Da are perfecta drteptate.Ei s-au invatat si cu protrestele.Dar care este solutia?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *